Veiligheid

Geen risico aan boord. Veiligheid staat voorop!

Varen is een fantastische hobby, maar er kan natuurlijk altijd iets fout gaan. Daarom is het van belang dat je goed voorbereid bent en de juiste veiligheidsmiddelen aan boord hebt.

Reddingsvlotten

Wij verkopen verschillende soorten reddingsvlotten van de merken Plastimo en Safeguard. Of je nou een korte trip gaat maken langs de kust of een lange reis over de oceaan; bij ons vind je een geschikt exemplaar! Het vaargebied wordt aangeduid met de omschrijving ‘Coastal’, ‘Offshore’ of ‘Atlantic’ en een normering. Reddingsvlotten vervaardigd en getest conform ISO-9650-1 zijn geschikt voor de oceaan. ISO-9650-2 vlotten kunnen worden gebruikt op kustwateren.

Er is ook een vlothouder voor een reddingsvlot in container verkrijgbaar. Dit is ideaal voor montage op het dek of de railing.

Een goed werkend reddingsvlot kan van levensbelang zijn. Wij bieden de mogelijkheid om je vlot te laten keuren bij een gespecialiseerde instantie. Meer informatie lees je in ons blog.

Reddingsvesten

Een reddingsvest is onmisbaar op de boot, dus die hebben we dan ook in diverse soorten en maten; voor baby’s, kinderen en volwassenen van topmerken als Secumar en Spinlock. Voor wie voldoende bewegingsvrijheid wil en veel op groot water vaart, zijn er opblaasbare reddingsvesten. Deze automatische vesten kan je verder uitrusten met een PLB (personal locator beacon) of een MOB met AIS.

Ook reddingsvesten kunnen bij ons worden ingeleverd om te laten controleren door een erkend keuringsstation. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar ons blog.

Overige veiligheidsmiddelen

Wij hebben diverse reddingsmiddelen in ons assortiment voor nog meer veiligheid. Van noodsignalen, waaronder elektronische varianten zoals de EPIRB en EDF (electronic distress flare), tot handstakellichten en parachute signalen. Brandblussers, EHBO-sets, lifelines en reddingslijnen vind je ook in ons assortiment.

In ons blog Veiligheid aan boord: de ultieme uitrusting vertellen we wat onmisbaar is op de boot voor een veilige vaartocht.  

Funsports

KOK watersport is dealer van Jobe en dat betekent dat we veel keuze hebben in funtubes. Van eenpersoons exemplaren tot uitvoeringen geschikt voor vier personen. Hiermee is urenlang plezier gegarandeerd! Ook bij deze tak van sport is veiligheid erg belangrijk. Een wetsuit en zwemvest zijn daarom een must wanneer je het water op gaat.

Klantbeoordeling

Goed 9 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
4417 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig
betaal veilig

Volg ons

Facebook