Veiligheid

Geen risico aan boord

Varen is een fantastische hobby, maar er kan natuurlijk altijd iets fout gaan. In dat geval is het goed om goed voorbereid te zijn en te weten dat je de beschikking hebt over het juiste veiligheidsmateriaal. We hebben reddingsvlotten die geschikt zijn voor alle soorten reizen. Deze kun je bij ons aanschaffen, je kunt via ons ook je bestaande vlot laten keuren.

Een reddingsvest is onmisbaar op de boot, dus die hebben we dan ook in diverse soorten en maten; voor baby’s, kinderen en volwassenen. Laat je informeren door onze deskundige medewerkers welk vest voor jou geschikt is!

Wij zijn dealer van Jobe en dat betekent dat we veel keuze hebben in funtubes. Deze zijn verkrijgbaar van eenpersoons variant tot en met een uitvoering voor vier personen. Zo is urenlang plezier gegarandeerd! Ook bij deze tak van sport is veiligheid erg belangrijk. Een wetsuit is daarom een must wanneer je het water op gaat.

Klantbeoordeling

Goed 9.2 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
3552 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig betaal veilig

Volg ons

Facebook