Handpeil

Een handpeilkompas, de naam zegt het al, is bedoeld om peilingen vanuit de hand te doen. Je kan hiermee makkelijk je positie bepalen als bijvoorbeeld de GPS uitvalt. Wij hebben verschillende handpeilkompassen in het assortiment van het merk Plastimo.

Weergave
Sorteer

Plastimo handpeilkompas kopen bij KOK watersport

De Iris 100 kan je gebruiken als koerskompas en voor het nemen van peilingen. Het mooie aan dit model is dat je het in elke positie kan plaatsen. De bijgeleverde beugel is liggend, ondersteboven, verticaal en horizontaal te monteren. Daarnaast is de Iris 100 makkelijk uitneembaar zodat je het op elke plek aan boord kan gebruiken. Verder biedt de rubberband bescherming tegen stoten.

De Iris 50 is zeer compact, maar ligt desondanks stevig in de hand. Je kan het gebruiken als traditioneel kompas en als handpeilkompas voor het nemen van zeer nauwkeurige peilingen. Wij hebben dit model in de kleuren geel en blauw in het assortiment.

Meer weten over handpeilkompassen?

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar ons blogitem Handpeilkompas: nog steeds onmisbaar. Je kan natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen of langskomen bij de megastore in Rotterdam.

Klantbeoordeling

Goed 9 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
4406 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig
betaal veilig

Volg ons

Facebook