KOK watersport is Raymarine Flagstore

Geplaatst op 08 april 2015 in Algemeen of overig

Raymarine flagstore 2021

Met veel trots kunnen we je vertellen dat we officieel Raymarine Flagstore zijn geworden! Daar zijn er slechts vijf van in Nederland, dus dat is een mooie prestatie.

Een Flagstore met vlag en wimpel

Een Raymarine Flagstore word je alleen als je beschikt over voldoende kennis. Dat houdt in dat onze medewerkers zijn opgeleid en getraind door Raymarine. Het merk innoveert continu, dus met een eenmalige cursus ben je er niet. Als onze klanten vragen hebben over de nieuwste modellen, dan moeten wij natuurlijk wel kunnen vertellen wat sterke producteigenschappen of -verbeteringen zijn in vergelijking met eerdere modellen. Wij volgen daarom elk jaar een cursus. Leerzaam, maar zeker ook erg leuk!

Raymarine-Flagstore

Met eigen ogen het bewijs zien?

Je herkent de Flagstores aan een officiële Raymarine sticker. Benieuwd naar onze mooie sticker? Hij heeft een mooi plekje gekregen in onze winkel, bij de demonstratiemodellen van Raymarine. Je mag hem natuurlijk komen bewonderen! Dan kun je ook gelijk de navigatiemodellen bekijken.

Klantbeoordeling

Goed 9 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
4227 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig
betaal veilig

Volg ons

Facebook