Bynolyt Searanger 2 verrekijker oranje+kompas

Artikelnr: 39793
Prijs per stuk € 279.00 169.00 Op voorraad Gratis verzending
Voeg toe aan verlanglijst

Artikelomschrijving

De combinatie verrekijker, 7x 50, met geïntegreerd kompas en ingebouwde hoogte/afstandsschaal maakt de Searanger tot een navigatie instrument bij uitstek.
Met een vergroting van 7x maakt deze kijker het peilgebied voor zichtnavigatie aanzienlijk groter, zodat er feilloos meerdere nauwkeurige peilingen gedaan kunnen worden.
Met behulp van de in het beeld geprojecteerde schaalverdeling kan, als de hoogte of grootte van het object bekend is, de afstand tot het object worden berekend.
Uiteraard is deze typische watersportkijker gevuld met droog stikstofgas tegen inwendig beslaan van de optiek. De lichtsterkte van de Searanger is groot, wat vooral op het water bij slecht zicht of weinig licht van levensbelang kan zijn.
Het ingebouwde kompas heeft verlichting, zodat de kijker ook voor peilingen 's nachts gebruikt kan worden. Valt de Searanger overboord?
Geen nood, want niet alleen blijft hij drijven, maar hij is ook nog eens makkelijk te vinden met behulp van de felgekleurde drijfriem.

Meer informatie over Bynolyt?

Met behulp van de informatie in ons blog Bynolyt verrekijkers. Welk model past bij mij? selecteer je eenvoudig voor jou het meest geschikte model.

Klantbeoordeling

Goed 9.2 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
3421 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig betaal veilig

Volg ons

Facebook