Stootwillen

Heb je stootwillen nodig om de boot te beschermen? Dan ben je bij KOK watersport aan het juiste adres. Wij hebben fenders in allerlei maten en vormen in ons assortiment. Daarnaast zijn er verschillende kleuren beschikbaar: wit, blauw, navy, zwart en antraciet.

Weergave
Sorteer
1 / 6

Majoni fenders

De Majoni Star en Heavy Duty stootwillen zijn van een hoogwaardige kwaliteit en scherp geprijsd. Ze beschikken over stevige ogen en een kogelventiel. Via het ventiel en met behulp van een adapter en fietspomp zijn de boeien snel op te blazen. Je kan ook een speciale stootwilpomp gebruiken. Er is tevens een klein handpompje verkrijgbaar waarmee je eenvoudig een beetje lucht toevoegt. De Majoni Heavy Duty fenders kunnen dankzij de massieve kop extra belast worden.  

Stootboeien voor elke toepassing

We hebben de stootwillen genoemd die het meest gebruikt worden aan boord, maar uiteraard zijn er nog veel meer soorten. Zo vind je in ons assortiment ook ankerboeien, bolfenders en boeg- en hekfenders. De multifunctionele ringfenders kan je gebruiken voor markering van een ankerlijn of om de boeg te beschermen tegen klappen van het anker. Op zoek naar een steigerstootrand, ofwel steigerfender? Ook deze verkopen wij. Er zijn zelfs stootkussens beschikbaar die inzetbaar zijn als opstap of zwemtrap.

Bevestigingsmateriaal

In ons assortiment vind je kant-en-klare lijnen (voorzien van een oogje) die je eenvoudig aan de stootwillen kan bevestigen. Ze zijn leverbaar in een luxe gevlochten en 3-strengs polypropyleen uitvoering.

Een stootwil moet ook ergens aan worden bevestigd. Dit kan door de lijn aan de railing te knopen, maar er zijn ook speciale klemmen beschikbaar. Hiermee kan je de stootwillen in hoogte verstellen en van positie veranderen. 

Stootwilhouders

Het is raadzaam om de stootwillen die je (tijdelijk) niet gebruikt netjes op te bergen in een fenderkorf. Zo blijft het opgeruimd aan boord en voorkom je dat de stootwillen tijdens het varen alle kanten op rollen. Daarnaast zijn de kussens snel grijpbaar tijdens het afmeren bij een steiger of in een sluis.

Stootwilhoezen

Voor de Majoni Star fenders zijn er speciale hoezen verkrijgbaar die de stootwillen schoonhouden en de scheepsromp beschermen tegen krassen en vuil. De hoezen houden ook uv-straling tegen.

Meer informatie over stootwillen?

In ons blog over stootwillen vertellen we alles wat je moet weten over deze bootaccessoires.

Stootwillen kopen?

Ontdek ons uitgebreide aanbod van stootwillen en toebehoren in de webshop. Weet je niet precies welk exemplaar je het best kan aanschaffen? Neem gerust contact met ons op voor advies! Je kan natuurlijk ook langskomen om de fenders te bekijken en vragen te stellen aan een van onze productspecialisten.

Klantbeoordeling

Goed 9 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
4227 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig
betaal veilig

Volg ons

Facebook