Dometic compressor koelkast Coolmatic CRX-50

Artikelnr: 57045
Prijs per stuk € 955.00 699.00 Op voorraad

Dit artikel is niet via de website te bestellen, maar wel te koop in onze Megastore

Voeg toe aan verlanglijst

Artikelomschrijving

De Dometic Coolmatic CRX 50 is één van de nieuwe energiezuinige koelkasten voor op boot uit de CRX-serie. Deze 3-in-1 oplossing met uitneembaar vriesvak kan koelen, vriezen of beide tegelijkertijd. Daarnaast is de CRX-serie 25% energiezuiniger, heeft een minimale geluidsproductie, 50 liter opbergruimte en een moderne RVS-look. Deze is ook eenvoudig te vervangen voor een ander paneel. De volgende modellen zijn beschikbaar:

Flexibel ruimtegebruik

Het 3-in-1 systeem van Dometic zorgt er voor dat de koelruimte flexibel in te delen is. De CRX 50 kan gebruikt worden als koel-vriescombinatie, maar ook als vriezer (tot -8 graden Celcius) en koelkast. Hiervoor dient de vrieslade verwijderd te worden.

De deur is voorzien van een deurvergrendelingsmechanisme met twee functies; vergrendelen en ventileren. Daarnaast is het mogelijk om de draairichting van de deur te verwisselen.

Energiezuinig

De intelligente elektronische regeling van het compressortoerental zorgt voor een energieverbruik dat tot wel 25% lager is dan vorige modellen. Zelf regel je de temperatuur eenvoudig met het soft touch-bedieningspaneel.

De koelkast werkt zowel op 12 als 24 Volt. Optioneel is er een netadapter verkrijgbaar voor het aansluiten op 220 Volt. Ideaal voor in de haven.

Eenvoudige installatie

Door de beperkte diepteafmetingen past de CRX 50 op veel plekken waar een normale koelkast niet past. Het Cut-out design van de CRX 50 maakt het mogelijk om de koelkast tegen de romp van het schip te monteren.

Wil je de CRX 50 inbouwen? Optioneel is een standaard inbouwframe en een flushmount inbouwframe verkrijgbaar.

Dometic Coolmatic CRX 50 bijzonderheden

  • Opbergruimte 45 liter
  • Vriesvak 4.4 liter
  • Voeding 12/24V
  • Opgenomen vermogen ca. 40W
  • Verbruik bij +25 graden 1,1A
  • Verbruik bij +32 graden 1,7A
  • Afmetingen 380x534x447 mm
  • Met flushmount frame 406x536x495
  • Met standaard frame 384x536x447
  • Gewicht 17kg

Meer informatie over koelingen aan boord?
In ons blogitem over koelkasten aan boord geven we informatie over verschillende typen koelingen en de bijhorende eigenschappen en voordelen.

Klantbeoordeling

Goed 9.1 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
2793 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig betaal veilig

Volg ons

Facebook