International Paint

International Paint

International Paint levert ons aflakken en vernissen, die je boot langdurig beschermen en verfraaien. Dankzij de geavanceerde antifouling groeien schelpdieren en waterorganismen niet vast aan je boot. Ook de duurzame verfsystemen zorgen ervoor dat je boot beschermd blijft, doordat ze osmose bestrijden. Deze zijn overigens geschikt voor boven en onder de waterlijn.

International Paint door de jaren heen

International Paint is in 1881 opgericht door de broers Holzapfel, in Newcastle - waar ze startten met een verf-productielijn. Het bedrijf blijft zich verder ontwikkelen om innovatieve oplossingen te vinden voor het beschermen en verfraaien van diverse vaartuigen. In tientallen jaren heeft International Paint bekendheid verkregen door de hoge kwaliteit en duurzame producten. De producten worden inmiddels over de hele wereld verkocht en ze zijn niet meer weg te denken in onze wereld van de watersport.

International Paint is onderdeel van AkzoNobel; de grootste verffabrikant ter wereld. International Paint valt hierbij onder de divisie Performance Coatings.

Weer of geen weer

Een belangrijk punt van International Paint is dat ze bij het ontwikkelen van hun producten altijd rekening houden met de natuurlijke invloeden van buitenaf, die schade kunnen aanbrengen aan je boot of invloed hebben op de houdbaarheid hiervan. Denk bijvoorbeeld aan water, wind, de temperatuur, zonlicht, ijs, de luchtvochtigheid en zout. Daarom houden de makers zich bezig met het optimaliseren van de producten onder invloed van de omgevingsfactoren, zodat je als watersporter goed en efficiënt wordt ondersteund bij het onderhoudsproces.

Een gemiddelde verfsamenstelling van International Paint kan dan ook tot twintig verschillende componenten bevatten, om de strijd tegen de elementen voor langere tijd met succes te doorstaan.

International Paint bij KOK watersport

Natuurlijk zijn de producten van International Paint verkrijgbaar in onze webshop, maar je kunt ze ook vinden in onze megastore. Als je advies nodig hebt, staan onze medewerkers je graag te woord.

Klantbeoordeling

Goed 9 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
4393 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig
betaal veilig

Volg ons

Facebook