Watersportwinkel

8.000 artikelen uit voorraad leverbaar

Onze Megastore is gevestigd in Rotterdam en is een paradijs voor iedere watersporter. In onze watersportwinkel vind je alles: van verfsystemen tot elektronica. Onze winkel heeft een oppervlakte van ruim 1.000m² met een grote afdeling watersport- en casual kleding. Je treft in ons uitgebreide assortiment alleen artikelen van topkwaliteit.

Dat kwaliteit en een scherpe prijsstelling goed samengaan, bewijzen we met onze mooie aanbiedingen.

Watersportwinkel met service

Ieder jaar investeren we flink in het kennisniveau van onze medewerkers. In onze watersportwinkel krijg je dus een vakkundig en betrouwbaar advies.

KOK watersport in 1974 KOK watersport aan de Straatweg KOK watersport megastore

Geschiedenis

In 1974 werd KOK watersport opgericht door Frans Kok. Hij kwam uit een middenstandsgezin en het was zijn hobby om te zeilen. Doordat hij zelf ook in een watersportzaak werkte, begon het bij hem te kriebelen om voor zichzelf te beginnen. Met 6.000 gulden aan spaargeld en een ondernemingsplan, ging hij naar de bank. Met de 50.000 gulden die ze hem toevertrouwden, startte hij in zijn eentje zijn eigen watersportwinkel aan de Bergweg in Rotterdam. In een pand van 70m2 verkocht hij alles voor een casco bootje. Dit was een groot succes, want watersporters waren in die tijd echte doe-het-zelvers. De winkel groeide uit zijn jasje en in 1986 verhuisde KOK watersport naar de Straatweg.

Een groeiend familiebedrijf

Met een groeiende winkel heb je personeel nodig. Frans zijn vrouw en schoonzus kwamen hem daarom helpen om de klanten deskundig te woord te staan. Ook zoon Henk kwam in de winkel en het magazijn werken, en raakte steeds meer betrokken bij het reilen en zeilen van de zaak. Daarnaast droeg hij zijn steentje bij aan het innoveren van de watersportwinkel. Zo maakte hij een website waarop 250 watersportartikelen te vinden waren, iets wat in die tijd erg vooruitstrevend was.

Megastore als paradijs voor de watersporter

Nog meer succes en nog meer groei zorgden er in 2001 voor dat het tijd werd voor een nieuwe locatie en een pand groot genoeg voor alle producten en klanten: de Sydneystraat in de Spaanse Polder, met een ruimte van 1.500m2. Deze enorme ruimte benutten we optimaal als Megastore, met een uitgebreide afdeling met technische- en casual kleding. Daarnaast verkopen we ook duizenden artikelen, waarbij we het assortiment aanpassen op ontwikkelingen in de watersportwereld. Zo is het allemaal wat minder gericht op de doe-het-zelver, maar meer op de moderne watersporter die houdt van gemak, snelheid en comfort.

KOK watersport online

Na de website die Henk oprichtte, werd het tijd voor een professionele webshop. Hierop zijn bijna alle artikelen te bestellen die ook in de winkel verkrijgbaar zijn. Alle artikelen zijn van hoogwaardige kwaliteit en scherp geprijsd.

Van vader op zoon

In 2013 heeft Frans Kok het stokje overgedragen aan zijn zoon Henk, die nu de watersportwinkel leidt en blijft innoveren. Zo zorgt hij ervoor dat KOK watersport een begrip blijft in Nederland en het hart van de watersporters.

Locatie

Loading Map

Klantbeoordeling

Goed 9 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
1134 Klanten schreven een review op KiyOh

Aanbiedingen per e-mail

Meld je nu aan en ontvang iedere maand de beste aanbiedingen.

Betaal veilig betaal veilig

Volg ons

Facebook Twitter