Watersportwinkel

KOK watersport is ooit begonnen als kleine watersportwinkel en nu uitgegroeid tot een (online) megastore met een groot aanbod aan watersportartikelen. Meer dan 10.000 producten zijn uit voorraad leverbaar. Onze store is gevestigd in Rotterdam en heeft een oppervlakte van ruim 1.000m². Je vindt hier van alles; zeilbenodigdheden, elektronica, watersportkleding, bootaccessoires en nog veel meer. Zowel onze fysieke winkel als onze online watersportshop is een paradijs voor iedere watersporter.

Hoge kwaliteit en service

Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en daarom tref je in ons uitgebreide assortiment enkel watersportartikelen van topkwaliteit. Dat kwaliteit en een scherpe prijsstelling goed samengaan, bewijzen we met ons mooie aanbod. Ook bieden wij de best mogelijke service. Ieder jaar wordt flink geïnvesteerd in het kennisniveau van de medewerkers. Het resultaat is dat je als klant verzekerd bent van een vakkundig en betrouwbaar advies.

Onze klanten waarderen onze focus op kwaliteit en service. Met onafhankelijke klantbeoordelingen in reviewsysteem KiyOH hebben wij een 9 gescoord.  

KOK watersport in 1974
KOK watersport aan de Straatweg

Geschiedenis

KOK watersport is in 1974 opgericht door Frans Kok. Zeilen was zijn hobby en werken bij een watersportzaak inspireerde hem tot het starten van een eigen watersportwinkel. In het kleine pand aan de Bergweg in Rotterdam werden allerlei bootaccessoires verkocht. De winkel groeide uit haar jasje en in 1986 verhuisden we naar de Straatweg. Ook werd er een online watersportwinkel opgezet. Nog meer groei en succes zorgden er in 2001 voor dat het tijd werd voor een nieuwe locatie en een pand groot genoeg voor alle producten en klanten: de Sydneystraat in de Spaanse Polder. Het was niet alleen tijd voor een nieuw pand, maar ook voor een nieuwe professionele webshop.

Inmiddels weten steeds meer watersporters uit Nederland en België ons te vinden. Dagelijks versturen we bestellingen naar vrijwel alle plaatsen. Van Amsterdam tot Brussel, Zaandam tot Groningen en Almere tot Maastricht.

Blijven innoveren

De watersportwereld is altijd in beweging en verandert dus snel. Wij zoeken altijd naar manieren om te verbeteren. “Altijd blijven innoveren” is ons motto. We passen ons assortiment dan ook aan op de laatste ontwikkelingen in de watersportwereld. 

Locatie

Loading Map

Klantbeoordeling

Goed 9 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
4393 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig
betaal veilig

Volg ons

Facebook