Musto

Musto

Musto is een kledingmerk dat zich richt op praktisch moderne sportkleding waarbij zij veelal innovatieve materialen gebruikt. Het merk doet het goed bij sportieve en modieuze mannen en vrouwen, maar ook bij professionele zeilteams. Daarbij is het trendy kleding waardoor je er ook nog eens goed bij loopt. Om aan ieders behoefte te voldoen, heeft Musto vele soorten zeiljacks- en broeken waardoor de kans groot is dat er voor een iedereen wat bijzit.

Musto: van traditioneel naar trendy

Musto vindt zijn oorsprong in 1965. In dit jaar richtte de Britse Olympisch zeiler Keith Musto dit merk op vanuit de zeiltraditie. Keith produceerde traditioneel vervaardigde kleding evenals hele sterke kleding zodat het elk weertype aan kon. In het begin was het dus voornamelijk functionele kleding, bedoeld voor outdoor, jacht, ruiter- en natuurlijk zeilsport. Tegenwoordig is de collectie moderner en wordt de kleding van Musto ook gedragen door ware modeliefhebbers.

Musto collectie

In de collectie van dit jaar is zoals altijd de nautische stijl terug te vinden. Gestreepte sweaters, rode polo’s en ga zo maar door. De collectie heeft een sportieve uitstraling in combinatie met goede kwaliteit en comfort.

Musto kleding kopen

Musto kleding vind je natuurlijk online en in onze watersportwinkel:

Klantbeoordeling

Goed 9 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
4322 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig
betaal veilig

Volg ons

Facebook