Kijkers & Klokken

In deze categorie vind je scheepsklokken en verrekijkers voor op de boot. Alsook handwindmeters en kaartaccessoires voor traditioneel navigeren.

Weergave
Sorteer
1 / 2

Watersport verrekijkers

Een marine verrekijker maakt het navigeren met je boot veel gemakkelijker én verhoogt de veiligheid aan boord. Daarnaast is het ook gewoon leuk om vanaf het water de omgeving te verkennen. Wij verkopen maritieme verrekijkers van de merken Talamex, Bynolyt, Plastimo en Steiner.

Scheepsklokken

Een scheepsklok aan boord geeft een traditionele uitstraling en is een handige bootaccessoire. Wij hebben klokken van de merken Talamex, Plastimo en Barigo in de materialen chroom, messing en mat-verchroomd in het assortiment. Simpele exemplaren voor het aflezen van de tijd, maar ook barometers voor het bewaken van de luchtdruk. En ook thermo-hygro meters voor het aflezen van de temperatuur en relatieve luchtvochtigheid.

Handwindmeters

Een windmeter is een onmisbare accessoire aan boord. Het geeft inzicht in de hoek van de wind ten opzichte van de boot. In onze (online) watersportwinkel vind je compacte handwindmeters van de merken Windy en Skywatch die op elk moment gebruikt kunnen worden.

Kaartaccessoires

Ook hebben we accessoires voor traditioneel navigeren (combinatie met kaarten), waaronder een koersplotter (Breton plotter), parallel-lineaal en kaartpasser. Deze producten zijn ook nodig als aanvulling op het lesmateriaal wanneer je je opmaakt voor het vaarbewijs 2.

Klantbeoordeling

Goed 9 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
4393 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig
betaal veilig

Volg ons

Facebook