Bilge & antislipverf

Op zoek naar bilge- of antislipverf? Dan ben je bij KOK watersport aan het juiste adres. Wij bieden een kwalitatief assortiment van topmerken als Epifanes en International.

Weergave
Sorteer

Het belang van bilgeverf

Bilgeverf beschermt de bodemdelen onder de balken tegen water, brandstof, olie en chemicaliën. Daarnaast is een geverfde bilge beter te reinigen, wat ook ongewenste geurtjes helpt te voorkomen.  

International bilgeverf

Danboline van International is een slijtvaste coating voor bilges, bakkisten en schotten met een uitstekend dekkend vermogen. Het beschermt tegen vochtopname en weersinvloeden en is chemisch bestand tegen brandstof en olie. Daarnaast is Danboline makkelijk te reinigen voor eenvoudig onderhoud. 

Voordat je de bilge gaat verven, dien je op kale oppervlakken een primer aan te brengen. De keuze voor een primer is afhankelijk van het type ondergrond. Voor polyester wordt Gelshield (vijf lagen) geadviseerd. Yacht Primer is geschikt voor hout, staal en aluminium/lichtmetaal boven de waterlijn. Deze één-component primer is sneldrogend.

Epifanes bilgeverf

De bilgeverf van Epifanes resulteert in een harde, oliebestendige eindlaag en is speciaal ontwikkeld voor de laagste delen aan boord waar mogelijk enige tijd water blijft staan. Alsook voor toepassing in bijvoorbeeld machinekamers, kettingbakken en andere natte ruimtes. Ook voor deze verf geldt dat het optimaal hecht en een goede bescherming biedt in combinatie met een geschikte primer.

Het belang van antislipverf

Om de veiligheid aan boord te vergroten is het raadzaam om op de plekken waar veel wordt gelopen antislipverf aan te brengen. Denk hierbij aan het dek en de gangboorden. De lichte korrel in de verf, die overigens niet scherp is aan de voeten, voorkomt uitglijden.

International antislipverf

International Interdeck is een sterke antislipverf die het oppervlak beschermt tegen dagelijks gebruik en slijtage. Het is geschikt voor alle ondergronden en eenvoudig aan te brengen. De zijdeglans eindlaag voorkomt verblinding door reflectie van de zon.

Epifanes antislipverf

De één-component antislipverf van Epifanes is slijtvast en bevat fijn antislipmateriaal. Het is geschikt voor gebruik op bestaande verflagen op hout, staal, aluminium en polyester. Wil je het toepassen op een kale ondergrond? Pas dan eerst Multi Marine Primer toe. Breng voor het beste resultaat twee lagen antislipverf aan (indien het wordt aangebracht met een vachtroller).

Antislippoeder

We hebben ook antislippoeder in het assortiment wat je kan toevoegen aan een één- of tweecomponenten lak. Zo kan je zelf een antislipverf in de gewenste kleur creëren.

Klantbeoordeling

Goed 9 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
4219 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig
betaal veilig

Volg ons

Facebook