Planar Heteluchtverwarming 44D-12-GP 12V 4kW

Artikelnr: 56390
Prijs per stuk 592.95 Op voorraad Gratis verzending
Voeg toe aan verlanglijst

Artikelomschrijving

Diesel heteluchtverwarming Planar 44D-12-GP. Met een capaciteit van 4000W. Deze kachel wordt geleverd inclusief een uitgebreid installatiepakket. Dit model is geschikt voor motorjachten tot circa 10 meter en zeiljachten tot 12 meter. Ook te gebruiken in camper of caravan. Gepatenteerde ontwerp van de verbrandingskamer, afgedichte connectors, nieuwe technologie toegepast voor opstartcontrol. Planar kachels worden gefabriceerd voor de Russisiche markt om te functioneren onder de meest extreme omstandigheden. Door de borstelloze motor produceert deze kachel weinig geluid. De verbrandingskamer is geproduceerd van een speciale legering afkomstig uit de ruimtevaart. Daarnaast heeft de Planar een laag brandstof- en stroomverbruik, een uitgebreide zelfdiagnose en beveiliging.

Meer informatie over Planar bootverwarming

In ons blog over de betaalbare bootverwarming van Planar lees je meer informatie over de voordelen, technische specificaties, montage en bediening van de kachels.

Het complete pakket bestaat uit de volgende componenten:

Planar Kachel 44D 12V, 1 mtr RVS uitlaatslang, Kunststof brandstoftank 7 ltr, Bedieningspaneel inclusief montageplaat, Brandstof opvoerpomp, T-stuk voor brandstoftoevoer 8mm,  6 mtr kunststof Brandstofleiding, 45cm Uitlaat isolatiehoes, Alle electrische aansluitkabels inclusief zekeringen, RVS uitlaatdemper, brandstofaanzuigbuis, 1 verpakking met montagemateriaal (boutjes, moeren, slangklemmen e.d.), Nederlandse handleiding, Garantiebewijs.

Deze kachel heeft een heteluchtafvoermaat van 100mm. U kunt deze eenvoudig op bestaande of nieuwe Webasto slang aansluiten met het optionele slangverloop. Daarnaast is ook leverbaar de Planar huiddoorvoer voor uitlaatgassen.

Als u de kachel nieuw installeert heeft u mogelijk nog een aantal extra's nodig:

Schaft u de Planar kachel aan ter vervanging van een (defecte) bestaande kachel, dan kunt u in de meeste gevallen volstaan met alleen het slangverloop.

Klantbeoordeling

Goed 9.2 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
2334 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig betaal veilig

Volg ons

Facebook