Vorige
3 / 3

Quick Ankerlier Hector 12V/1000W 8 mm

Artikelnr: 21027
Prijs per stuk € 1955.00 1725.00 Houd rekening met een langere levertijd. Meer informatie Gratis verzending
Voeg toe aan verlanglijst

Artikelomschrijving

Deze compleet nieuwe serie ankerlieren van Quick zijn volledig ontwikkeld voor een complete installatie boven dek. De Hector ankerlieren zijn 100% waterdicht volgens IP-67 normering. Het normaal extern gemonteerde relais is opgenomen in de behuizing van de Hector. Dit vereenvoudigt en versnelt de montage van ankerlier en aansluitingen. De behuizing van de lier is gemaakt in aluminium en de waterdichte afdekkap van de elektromotor wordt vervaardigd uit speciaal UV-bestendig kunststof. Op verzoek kan deze kap ook geleverd worden in aluminium. Kettingschijf, drum en afdekkap zijn geproduceerd in verchroomd brons. Alle Hector ankerlieren hebben een handmatige noodvoorziening voor het ophalen van het anker en hebben een 6 mm, 8 mm (standaard) of 10 mm kettingschijf die ook geschikt is voor ankerlijn van 14 mm, 16 mm, 18 mm of 20 mm. Het anker kan elektrisch opgehaald en neergelaten worden of men kan het anker handmatig via de vrije val stand laten vallen. De Hector zijn standaard geschikt voor een dekdikte varierend tussen 20 en 60 mm. Trekkracht 1300kg, voor schepen van 10 - 13 mtr.

Meer informatie over lieren?

In ons blogitem over bootlieren leggen we uit wat een lier precies inhoudt en hoe het werkt. Daarnaast gaan we dieper in op de lieren die we aan boord gebruiken; schootlieren, zwaardlieren, vallieren en ankerlieren. Verder vertellen we hoe je gemakkelijk een onderhoudsbeurt uitvoert.

Klantbeoordeling

Goed 9 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
4417 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig
betaal veilig

Volg ons

Facebook