Raymarine

Raymarine

Bij Raymarine staat vernieuwing van nautische, elektrische apparatuur voorop. Hoe kan het nog beter? En wat missen we eigenlijk nog in deze tijd dat heel handig zou zijn om ter beschikking te hebben in deze apparatuur? Deze vragen stellen ze zichzelf bij Raymarine vaak, waardoor er regelmatig nieuwe producten tot stand komen.

Preferred supplier

Doordat Raymarine overeenkomsten heeft gesloten met toonaangevende jachtwerven, zijn ze ‘preferred supplier’ geworden. Dat levert een positieve bijdrage aan de kwaliteit van de jachtbouw in Nederland. Producten van Raymarine zijn namelijk al meerdere malen genomineerd voor de prestigieuze DAME Award van de Marine Equipment Trade Show. Dat zegt veel over de waardering die de producten krijgen van vakjury’s en klanten.

Getest op kwaliteit

Doordat Raymarine een eigen laboratorium heeft, kunnen ze al hun producten onderwerpen aan stevige tests. Op het water kun je immers te maken krijgen met verschillende weersomstandigheden, waarop je voorbereid moet zijn en dan kan de elektronica het niet af laten weten. Kan de apparatuur bijvoorbeeld tegen schudden en trillingen? Hoe zit het met uiteenlopende temperaturen? En -niet onbelangrijk- is het waterdicht? Pas wanneer alle tests succesvol zijn doorlopen, worden de producten in productie genomen. Je vindt hier dus niets anders dan de nieuwste technologieën en de beste kwaliteit.

Raymarine Flagstore

De elektronische apparatuur van Raymarine is natuurlijk verkrijgbaar in onze webwinkel, maar ook in onze megastore. Wist je dat we een van de weinige officiële Raymarine Flagstores zijn? Hier kun je onze medewerkers direct om professioneel advies vragen, zodat je een apparaat koopt dat aansluit bij jouw wensen en verwachtingen.

Klantbeoordeling

Goed 9 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
4393 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig
betaal veilig

Volg ons

Facebook