Raymarine Dragonfly 7 Pro met CHIRP sonar

Artikelnr: 52388
Prijs per stuk € 719.95 619.00 Levertijd 3-7 werkdagen Gratis verzending
Voeg toe aan verlanglijst

Artikelomschrijving

De Dragonfly 7 Pro is Raymarine’s uitgebreidste sonar en GPS systeem met een display van 7 inch. De CHIRP DownVision-breedspectrumtechnologie maakt het opsporen van vissen makkelijker dan ooit tevoren, en geeft sonarbeelden weer in fotokwaliteit. Het HD-kleurendisplay zorgt er voor dat het display altijd perfect is af te lezen. Daarnaast is er een GPS-ontvanger ingebouwd, en is de Dragonfly 7 Pro compatible met Navionics en C-MAP kaarten. Met de ingebouwde wifi module kunnen sonargegevens naar een smartphone of tablet gestreamd worden. Wordt standaard geleverd met een CPT-DVS transducerkabel van 6 meter en een dubbele CHIRP-transducer met snelle temperatuur sensor.

Advies voor het kopen van een MFD met fishfinder

In ons blog over fishfinders vindt u meer informatie, zoals de werking, Sonar technieken als digitaal, CHIRP en Downvision en verschillende producten.

CHIRP Dual-Channel sonar

De Dragonfly 7 Pro maakt gebruik van CHIRP-breedspectrumtechnologie. Deze technologie zorgt er voor dat er meerdere sonarsignalen tegelijk worden uitgezonden, waardoor er een gedetailleerder beeld van fotokwaliteit terug komt. Hierdoor is de bodemstructuur duidelijk af te lezen en zijn vissen makkelijker op te sporen. De Dragonfly 7 Pro wordt aangedreven door een CHIRP dual-channel sonar. Hierdoor kan je tegelijk CHIRP DownVision beelden van de structuur bekijken en tegelijkertijd vissen lokaliseren met de CHIRP-sonar. De CHIRP DownVision technologie doordringt water tot wel 180 meter diep en zorgt voor een betrouwbare bodemtracering.

Prachtig beeld en uitermate gebruiksvriendelijk

De Dragonfly 7 Pro beschikt over een 7 inch optisch gekoppeld LCD-display. Dit display is onder elke weersomstandigheid perfect af te lezen. De heldere kleuren en het hoge contrast (1250 nits) gaan gepaard met een laag energieverbruik. Voor het scherm is een losse afdekkap verkrijgbaar.

Daarnaast is de Dragonfly 7 Pro eenvoudig in gebruik. Het menu is duidelijk en simpel opgebouwd, waardoor iedereen binnen een paar minuten een expert is. Dit menu bedien je gemakkelijk met de bediening toetsen. Daarnaast beschikt de Dragonfly over automatisch echolood, waardoor er geen afstelling nodig is. Het installeren van het systeem wordt makkelijk gemaakt door het compacte kogelkoppelingssysteem, welke te installeren is op diverse ondergronden.

Cartografie en GPS

De Dragonfly 7 Pro beschikt over een ingebouwde 10Hz GPS ontvanger met 72 kanalen. De Dragonfly wordt geleverd zonder cartografie. Los kan er een kaart gekocht worden van Navionics of C-map, die verkrijgbaar zijn in de webshop.

Daarnaast is de Dragonfly 7 Pro compatible met de Navionics Boating app en SonarChart Live. Hiermee stream je sonarbeelden naar je tablet of telefoon terwijl je bijvoorbeeld een persoonlijke bathymetrische kaart opbouwt. Daarnaast biedt de Navionics Boating app functies zoals Dock-to- Dock Autorouting, Points of Interest en Plotter sync.

Draadloze verbinding

Maak via het wifi netwerk overal aan boord contact met de Dragonfly 7 Pro. Sonarbeelden kunnen verzonden worden naar een smartphone of tablet met de mobiele Raymarine Wi-Fish-app. Deze kan je dan later terugkijken en online delen op sociale netwerken.

Raymarine Dragonfly 7 Pro bijzonderheden

 • 7 Inch display
 • Resolutie 800 x 480
 • Afmetingen 120x199x62
 • 10Hz GPS ontvanger met 72 kanalen
 • 2 Sonarkanalen
 • Dieptebereik sonar 183 meter
 • Dieptebereik DownVision 275 meter
 • MicroSD slot voor kaarten en data
 • Inclusief CPT-DVS transducerkabel van 6 meter
 • Inclusief dubbele CHIRP-transducer
 • Wifi
 • Waterdicht (IPX6 & IPX7)
 • Voeding 12V
 • Verbruik maximaal 9W
 • Artikelnummer E70320

 

 

Meer weten over Raymarine?

In ons blog over Raymarine geven we een overzicht van de producten die Raymarine ontwikkelt en produceert. De eigenschappen en voordelen van deze artikelen worden uitgebreid beschreven zodat je een goed beeld krijgt van het assortiment.

 

 

Klantbeoordeling

Goed 9.1 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
2840 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig betaal veilig

Volg ons

Facebook