Roosenstein Wolke

Roosenstein Wolke

Roosenstein Wolke, traditionele kleding met een herkenbaar maritiem accent

Het merk RW – Roosenstein Wolke – biedt in zijn collecties hoogwaardige kleding aan voor sportieve buitenmensen. Bij RW gaat tijdloos boven tijdelijke trends. De ontwerpers laten zich ieder jaar weer inspireren om een eigentijdse collectie met actuele kleurencombinaties en nieuwe materialen te maken. Een collectie, die zich onderscheidt door perfecte kwaliteit te koppelen aan een “no-nonsense” snit.

Roosenstein Wolke sinds 1886

Het oer- Hollandse bedrijf Roosenstein Wolke is opgericht in 1886 en daarmee één van de oudste familiebedrijven van Nederland. Johannus Hildebrandus Roosenstein leerde het ambacht van pettenmaker van de gerenommeerde pettenmaker Adam Zelle, later misschien nog wel bekender geworden als de vader van Mata Hari. In 1886 opende J.H.Roosenstein zijn zaak in “Zeilpetten en Heerenmodes” aan de Suupmarkt in Sneek.

Nu, meer dan 125 jaar later, is Roosenstein Wolke uitgegroeid tot een volwaardig kledingmerk met dames en herencollecties voor mensen die zich willen onderscheiden met sportieve, tijdloze kleding.

RW – Roosenstein Wolke zomercollectie

De bekende RW kwaliteit is verwerkt in de frisse voorjaar/zomercollectie 2016. Met als resultaat voor deze zomer: Een eigentijdse dames- en herencollectie met polo’s, shirts, vesten, jurkjes en fleece jacks. Heerlijk om te dragen en verkrijgbaar in de maten S tot en met 4XL.  

Roosenstein Wolke kleding kopen

Laat je inspireren en adviseren in de winkel of kijk in de webwinkel voor de nieuwste modellen:

Klantbeoordeling

Goed 9.1 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
4088 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig
betaal veilig

Volg ons

Facebook