Comfort

Na een actieve dag op het water is het fijn om ontspannen aan boord te kunnen zitten. In onze webwinkel en megastore vind je diverse stoelen, kussens en tafels voor een comfortabel verblijf op de boot. Tijdens het varen wil je natuurlijk ook geen ongemakken ervaren. Hiervoor hebben wij stuurstoelen en railingkussens in ons assortiment.

Weergave
Sorteer
1 / 5

Compleet assortiment aan stuurstoelen

Wij bieden een ruim aanbod aan stuurstoelen, van eenvoudige modellen tot zeer luxe uitgevoerde exemplaren voor een lange zit. Je kan bij ons onder meer terecht voor stoelen van de merken Vetus, Allpa en Talamex.

Vetus stuurstoelen zijn gemaakt van uv-bestendig kunstleer, geschikt voor vochtige omstandigheden en onderhoudsvrij. Met een slede en een poot van de gewenste hoogte kan je zelf de juiste stoel samenstellen.

Aan boord probeer je altijd zo praktisch mogelijk om te gaan met de beschikbare ruimte. Inklapbare stuurstoelen, zoals de stuurstoelen van Allpa, zijn ideaal om ruimte te besparen.

Bootkussens

Met onze nautische kussens kan iedereen aan boord comfortabel genieten van elk boottochtje. De Comfort Seat is voorzien van een verstelbare rugleuning wat voor een goede ondersteuning zorgt. Daarnaast is deze kussen licht in gewicht en gemakkelijk, plat op te bergen.  

Op een zeilschip moet soms nog praktischer worden omgegaan met de ruimte aan boord en rekening worden gehouden met kussens die overboord kunnen vallen. Buiskussens en voorgevormde rugsteunen voor bevestiging aan de railing bieden dan uitkomst.   

Met de bootkussens van ARC Marine kan je het nautische thema aan boord doorvoeren. Er zijn zelfs exemplaren verkrijgbaar met een print van een signaalvlag.

Dekstoelen en boottafels

Geniet van de omgeving en het mooie weer met een van onze dekstoelen. Ze verhogen het comfort aan boord of op de wal en zijn makkelijk op te bergen (inklapbaar). Maak het eventueel compleet met een teakhouten boottafel of Forma dektafel. De populaire Lagun boottafel is ook bij ons verkrijgbaar.

Vinyl kussens en stoelen onderhouden

Kussens en stoelen van vinyl zijn eenvoudig te onderhouden en reinigen. De Starbrite Vinyl Shampoo verwijdert vuil en vlekken met gemak. Het laat geen strepen achter en verkleurt niet. Er is ook een cleaner en beschermer in één verkrijgbaar: de Starbrite Vinyl Reiniger & Polish. Deze vernieuwt het materiaal en laat een diepe glans achter. Daarnaast biedt het een langdurige bescherming tegen aanhechting van nieuw vuil.

Klantbeoordeling

Goed 9 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
4228 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig
betaal veilig

Volg ons

Facebook