Victron Energy

Victron Energy

Victron Energy verzorgt al zo’n 40 jaar onafhankelijke elektrische energievoorziening in de scheepvaart, waarbij zij vooral bekend staan om hun innovatie, betrouwbaarheid en kwaliteit. Dat moet ook wel, want van dergelijke apparatuur mag je verwachten dat het ook in lastige situaties naar behoren werkt.

Een uitgebreid assortiment

Het assortiment van Victron Energy kan worden gebruikt voor commerciële en recreatieve scheepvaart, maar ook in de voertuigindustrie. Eigenlijk kan je wel stellen dat ze voor elke AC/DC installatie een oplossing hebben. Victron biedt ook Solar Off-grid oplossingen. De producten in het assortiment bestaan onder andere uit acculaders, DC/DC omvormers, laders, sinus omvormers, omschakelautomaten, dynamo’s, zonnepanelen en solar laadregelaars. Daar houdt het niet op, want Victron biedt nog veel meer innovatieve oplossingen.

Victron Energy bij KOK watersport

Victron hecht er veel waarde aan dat de klanten waar ook ter wereld snel en bekwaam geholpen kunnen worden, zonder dat daar al te veel kilometers voor afgelegd hoeven te worden. Je kunt daarom natuurlijk ook terecht bij KOK watersport voor de producten van Victron.

Meer informatie vind je in ons Victron blog. Heb je nog vragen? Stel ze dan gerust in onze watersportwinkel in Rotterdam. Onze collega’s staan je graag te woord en voorzien je van een professioneel advies.

Klantbeoordeling

Goed 9 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
4410 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig
betaal veilig

Volg ons

Facebook